СУЧАСНІ ОЗНАКИ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РОЗВИТОК ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ - Мельничук, Ольга Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано особливості українського освітнього середовища. Охарактеризовано проблеми забезпечення високої якості освіти та визначено передумови формування трудового потенціалу за сучасних умов розвитку ринкової економіки.