СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ІНВАЛІДІВ В УКРАЇНІ ЯК ОЗНАКА ДОСЯГНУТОГО РІВНЯ ЛЮДСЬКОГО РОЗВИТКУ - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Висвітлено проблеми соціального захисту інвалідів в контексті постулатів концепції людського розвитку. Охарактеризовано роль та завдання соціальної політики держави в сучасних умовах. Запропоновано ряд заходів, спрямованих на покращення соціального захисту інвалідів з урахуванням пріоритетів соціально-економічного розвитку України.