СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ ЯК ОСНОВНИЙ ЕЛЕМЕНТ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ - Лугинець, Н. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто суть та сучасний стан системи загальнообов’язкового державного соціального страхування в Житомирській області, визначено її роль в системі соціального захисту сільського населення проаналізовано рівень виплат на соціальне страхування та обґрунтовано необхідність його удосконалення.