ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ Й ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Крушельницька, О. В.; Коваленко, В. Н. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядається проблеми формування високопрофесійного персоналу та його ефективного використання в умовах нестабільності виробництва.