ГЕОЕКОНОМІЧНІ ПРІОРИТЕТИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Костриця, Микола Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджуються геоекономічні пріоритети України у їх взаємозв’язку з процесами глобалізації та інтеграції. Аналізуються можливі інтеграційні вектори розвитку з врахуванням позицій країни у міжнародних рейтингах.