ФОРМУВАННЯ МАКРОЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ В МЕЖАХ КОНЦЕПЦІЇ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ - Замула, Ірина Валеріївна; Травін, Віталій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджені недоліки стратегічних орієнтирів макроекономічного управління. Розроблено пропозиції щодо впровадження принципів стійкого розвитку в систему державного стратегічного управління на основі гармонізації бухгалтерського обліку та СНР в частині відображення екологічної діяльності.