ВПЛИВ ВНУТРІШНІХ ТА ЗОВНІШНІХ ФАКТОРІВ ЗАГРОЗ НА РІВЕНЬ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Доценко, Інна Олексіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто складові внутрішнього та зовнішнього середовища підприємства та їх вплив на діяльність підприємства. Запропоновано поділ елементів макросередовища на рівні, в залежності від першочерговості впливу загроз на економічну безпеку підприємства.