ДОГОВІРНІ ВІДНОСИНИ В ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Богданова, Жанетта Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Встановлені основні види договорів, що укладаються в туристичній діяльності, їх головні умови, суб’єкти та вплив на відображення операцій в обліку.