БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Хорунжак, Надія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості бухгалтерського обліку в галузі охорони здоров’я в Україні в історичному контексті. Проведено розмежування й визначено етапи розвитку обліку та встановлено їх взаємозв’язок з математичними відкриттями. Обґрунтовано можливості удосконалення бухгалтерського обліку в бюджетних організаціях на основі використання сучасних наукових досягнень інших наук.