СПРАВЕДЛИВА ВАРТІСТЬ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості оцінки інвестиційної нерухомості за справедливою вартістю в бухгалтерському обліку, порядок її розрахунку та можливість достовірного визначення вітчизняними підприємствами в сучасних умовах.