МЕТОДИКИ ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УМОВАХ ІНФЛЯЦІЇ: ДОСВІД КРАЇН СВІТУ - Остап’юк, Наталія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито підходи врахування інфляційного впливу в бухгалтерському обліку, визначено напрями вирішення вказаного питання на теренах України.