РОЗУМІННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК НАУКИ: ІСТОРІЯ ПРОБЛЕМИ, ДИСКУСІЙНІ ПИТАННЯ ТА ШЛЯХИ РОЗВИТКУ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено аналіз підходів до розуміння бухгалтерського обліку як науки вітчизняних та зарубіжних дослідників. Запропоновано здійснювати розвиток бухгалтерського обліку як науки на основі використання підходу до розуміння науки як соціального куматоїда.