ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ ТА КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ЇХ КЛАСИФІКАЦІЇ - Касич, Алла Олександрівна; Гноєва, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Висвітлено тенденції розвитку сфери аудиторських послуг та досліджено діюче законодавство України у порівнянні з Міжнародними стандартами аудиту. Розроблено пропозиції щодо змісту та класифікації аудиторських послуг.