ВИЗНАЧЕННЯ РЕКВІЗИТІВ ПЕРВИННИХ ДОКУМЕНТІВ В РІЗНИХ КРАЇНАХ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Дударєва, Катерина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено законодавчі документи щодо вимог, які висуваються до первинних документів в різних країнах. Виявлено напрями вдосконалення форм первинних документів в Україні з урахуванням досвіду зарубіжних країн.