ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ТРАНСАКЦІЙНИМИ ВИТРАТАМИ - Гордополова, Наталія Василівна; Гордополов, Володимир Юрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто необхідність дослідження трансакційних витрат на рівні підприємств, обліково-аналітичне забезпечення процедур їх дослідження.