РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЗАХИСТУ ДИСЕРТАЦІЙ: ПРОБЛЕМАТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ПРИ ПРОЦЕДУРІ БАНКРУТСТВА - Глущук, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено динаміку захисту кандидатських та докторських дисертації в різних країнах світу, а саме в Україні, Російській Федерації, Республіці Білорусь та Республіці Польща. Визначено проблемні аспекти, що потребують подальших досліджень.