ПИТАННЯ ТРАКТУВАННЯ ПОНЯТТЯ “ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ ДОГОВІР”: ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Венцель, Віктор Тарасович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено економічний та юридичний аспекти поняття “зовнішньоекономічний договір (контракт)” в довідковій і навчальній літературі.