СУТНІСТЬ АНАЛІТИЧНИХ ПРОЦЕДУР В АУДИТІ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Барановська, Тетяна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено сутність та зміст аналітичних процедур в контролі. Здійснено деталізацію аналітичних процедур на різних етапах аудиту.