ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ КОНТРОЛЮ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання формування науки господарського контролю, зв’язку теорії з практикою. Підкреслено роль системи контролю процесів кругообороту капіталу, головні моменти, властиві будь-якому підприємству незалежно від роду його діяльності.