ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ВИКОНАННЯМ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ - Удачина, І. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено та систематизовано концептуальні підходи щодо сутності державного фінансового контролю та контролю за виконанням місцевого бюджету як його складової частини.