БЮДЖЕТНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТНОЗДАТНІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЇ - Осовська, Галина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто загальнонаукові підходи до управління конкурентноздатністю, визначено їх роль у формуванні системоутворюючого бюджетного підходу до управління конкурентноздатністю організації.