ЗАСТОСУВАННЯ КЛАСТЕРНОГО АНАЛІЗУ В ОЦІНЦІ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ САНАТОРНО-КУРОРТНИХ ЗАКЛАДІВ - Костенко, Ганна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Здійснено кластеризацію санаторно-курортних закладів, зосереджених в різних курортних регіонах України, на основі індикаторів розвитку, що відображають як рівень фінансового забезпечення, так і потенціал розвитку санаторно-курортних закладів в цілому. Отримані результати надають спробу узагальнення й покращення якості фінансової інформації, необхідної для прийняття управлінських рішень з оптимізації фінансового забезпечення розвитку санаторно-курортних закладів.