СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЕКОНОМІКИ - Шигун, Марія Михайлівна; Масловська, Анна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено проблеми екологізації людської свідомості у сучасних умовах, визначено соціальні інститути управління психосферою на національному рівні та запропоновано напрями їх впливу на забезпечення взаємодії інституту психосфери з суспільством як умови його гармонійного розвитку.