АКТУАЛЬНІСТЬ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Шваб, Людмила Іллівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено і проаналізовано механізм впливу трудового потенціалу на формування економіки інноваційного типу. Обґрунтовано особливості та пріоритетні напрями відтворення, збереження, розвитку й використання трудового потенціалу вітчизняних підприємств з позицій його впливу на соціально-економічний розвиток суб’єктів підприємницької діяльності в сучасних умовах господарювання.