ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТІВ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА - Холявко, Н. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Конкретизовано й охарактеризовано основні типові та специфічні проблеми практичної реалізації проектів міжнародного співробітництва. Акцент зроблено на аналізі проблем планування за проектом міжнародного співробітництва.