СТАН ВІДТВОРЕННЯ ОСНОВНИХ ФОНДІВ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - Погоріла, І. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто проблеми підвищення рівня інвестиційного забезпечення харчової промисловості. Показано, що ефективний розвиток регіональної економіки неможливий без активізації інвестиційного процесу, істотного збільшення обсягу інвестицій, пошуку найефективніших джерел інвестування. Визначена роль держави у залученні інвестицій. Запропоновано заходи щодо активізації іноземного інвестування на Україні. Подано пропозиції щодо подальшого розвитку харчової промисловості.