УДОСКОНАЛЕННЯ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ У СФЕРІ ОПОДАТКУВАННЯ ЯК ЕЛЕМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ - Олейнікова, Л. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто сучасний стан податкової системи України. Досліджено вплив політики держави в сфері оподаткування на економічні процеси. Визначено податкові важелі, що здатні істотно впливати розвиток економіки та розширення бази оподаткування.