СУТНІСТЬ ТА ФУНКЦІЇ ТОВАРНОГО СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА - Моріна, Галина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито сутність та функції товарного стратегічного планування розвитку підприємства.