МЕХАНІЗМИ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ МАШИНІСТІВ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ БУДІВНИЦТВ - Майданевич, П. М.; Войтенко, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Висвітлена проблема низького рівня оплати праці машиністів задіяних на загальнобудівельних роботах у сільськогосподарському будівництві. Запропоновані конкретні механізми підвищення рівня заробітної плати машиністів при впровадженні науково обґрунтованих норм часу на загальнобудівельні роботи у сільськогосподарському будівництві.