"ГОЛОСУВАННЯ ГРОШИМА" З ПОЗИЦІЙ ТЕОРІЇ СУСПІЛЬНОГО ВИБОРУ - Кузьмінов, Сергій Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обговорюються проблеми імплементації соціально-економічних реформ. Автор пропонує використання теорії суспільного вибору з елементами теорії ігор до процесу голосування стосовно реформ. Аналізуються два типи голосування.