СУТНІСТЬ СТРАТЕГІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ ЯК ОСНОВИ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА - Корнійчук, Ангеліна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Уточнено сутність терміну “стратегічна діагностика”, визначено значення і важливість її проведення для підприємств в сучасних умовах господарювання.