МОДЕЛЮВАННЯ СТАНУ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВІДТВОРЕННЯ ОСНОВНИХ ФОНДІВ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Ігнашкіна, Т. Б.; Шура, Н. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто методичні основи моделювання стану та ефективності відтворення основних фондів на промислових підприємствах. На основі використання прийомів багатофакторного кореляційно- регресійного аналізу отримано модель оцінки стану відтворення основних фондів в певний заданий період часу. Показано доцільність використання моделі в ході прийняття управлінських рішень, окреслено коло її користувачів.