ЕКОНОМІЧНА ТА ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА У КОНТЕКСТІ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ - Замула, Ірина Валеріївна; Кірейцева, Ганна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено критичний аналіз теоретичних підходів щодо інтерпретації поняття “стійкий розвиток”, визначено його сутність та проблеми реалізації концепції стійкого розвитку. Розкрито основні проблеми забезпечення економічної та екологічної безпеки в умовах стійкого розвитку економіки та їх взаємозв’язок.