ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ ЕКОНОМІКИ - Долгошея, Наталя Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто сутність та особливості формування і функціонування такого виду інновацій, як агроінновації. На цій основі сформовано структуру організаційно-економічного механізму інноваційної діяльності в аграрному секторі економіки. Також окреслено основні фактори, що впливають на вказану інноваційну діяльність.