МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ І ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Ганза, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено методичні підходи до оцінки ефективності створення і функціонування організаційної структури підприємства; визначено взаємозв’язок функціонування організаційної структури підприємства і ефективності функціонування системи управління підприємством. Запропоновано принципи управління різними організаційними структурами підприємства в залежності від цілей діяльності та зовнішнього середовища.