ОБЛІК ОРЕНДНИХ ОПЕРАЦІЙ З КОМУНАЛЬНИМ МАЙНОМ - Сисюк, С. В.; Кирик, Т. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано особливості орендних операцій з комунальним майном. Розглянуто порядок здійснення розрахунку орендної плати, розрахунків по відшкодуванню комунальних послуг та експлуатаційних витрат та визначено особливості їх відображення у системі бухгалтерського обліку установи.