ОРГАНІЗАЦІЯ ДОГОВІРНОГО ПРОЦЕСУ: ОБЛІКОВО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Романчук, Катерина Василівна; Кузьмін, Денис Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто особливості організації договірного процесу, зокрема, в частині складових організації та суб’єктів реалізації. Визначено роль бухгалтерської служби в договірному процесі підприємства.