РЕФОРМУВАННЯ ПЕНСІЙНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Кашуба, Валентина Дмитрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано сучасний стан пенсійної системи України та вивчено шляхи її розвитку для подолання наявної кризової ситуації з урахуванням міжнародного досвіду