ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ФІНАНСОВИХ ІНВЕСТИЦІЙ В КОМП’ЮТЕРНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Пономаренко, Євгенія Броніславовна; Томашевська, Ірина Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено причини виникнення проблемних питань комп’ютеризації бухгалтерського обліку фінансових інвестицій, запропоновано ряд заходів з метою покращення функціональних можливостей програми “1С: Бухгалтерия 7.7”