ПЛАН РАХУНКІВ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БАНКІВ УКРАЇНИ: ОБГРУНТУВАННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ТА ЇХ ІДЕНТИФІКАЦІЯ - Павелко, Ольга Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто всі чинні плани рахунків бухгалтерського обліку. Систематизовано підходи вчених до виокремлення особливостей побудови плану рахунків бухгалтерського обліку банків України. Запропоновано напрями ідентифікації особливостей плану рахунків банків України.