ВЗАЄМОВІДНОСИНИ НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ У СПІЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Шестерняк, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто відображення витрат на оплату праці та виплату заробітної плати працівникам, які залучаються до роботи як в основній, так і в спільній діяльності. Подано рекомендації щодо відображення обліку внесків до спільної діяльності, а саме – вкладу трудовою участю. Запропоновано схему взаємовідносин найманих працівників з оплати праці у спільній діяльності без створення юридичної особи. В даному контексті подано практичні рекомендації стосовно регулювання взаємовідносин між учасниками спільної діяльності, що зумовлені її специфікою