СУЧАСНИЙ РИНОК ПРАЦІ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ Й РОЗВИТКУ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Шваб, Людмила Іллівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто проблеми функціонування сучасного ринку праці Житомирського регіону. Розкрито основні тенденції формування й розвитку трудового потенціалу суб’єктів підприємницької діяльності та запропоновано заходи, спрямовані на активізацію цих процесів