ГРОШОВІ КОШТИ ЯК СКЛАДОВА ОБОРОТНИХ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВА - Кащенко, Олена Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розкривається значення грошових коштів як складової оборотних активів підприємства. Наводиться детальніший аналіз сутності грошових коштів з точки зору різних економічних наук: мікроекономіки, фінансів, бухгалтерського та фінансового обліку, здійснюється узагальнення та систематизація отриманих результатів для удосконалення бухгалтерського обліку грошових коштів.