ЗАСТАВА: БІБЛІОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ НАУКОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ - Затока, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено бібліометричний аналіз наукової літератури за ключовим словом “застава”.