ОБЛІК РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАПАСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОГРАМИ “1С: ПРЕДПРИЯТИЕ 7.7.” - Данілочкіна, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто бухгалтерський облік запасів за допомогою програми “1С:Предприятие 7.7”