ОНТОЛОГІЯ ПРОБЛЕМАТИКИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ В НАУКОВИХ ПРАЦЯХ - Давидюк, Тетяна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено систематизацію дисертаційних досліджень України та Російської Федерації за напрямами проблем формування, використання, відтворення, оцінки та відображення в бухгалтерському обліку людського капіталу.