ОРГАНІЗАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ЗА УКЛАДАННЯМ ТА ВИКОНАННЯМ ДОГОВОРІВ ПІДРЯДУ - Городиський, Микола Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто організаційні аспекти внутрішнього контролю за укладанням та виконанням договорів підряду, визначено завдання, етапи та напрями контролю.