ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПІДХОДИ ДО РОЗУМІННЯ В ДОВІДКОВІЙ ТА НОРМАТИВНО-ПРАВОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Венцель, Віктор Тарасович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Систематизовано та узагальнено підходи до розуміння сутності поняття “зовнішньоекономічна діяльність”, що наводяться у довідковій та нормативно-правовій літературі.