ДОХОДИ ПІДПРИЄМСТВА В ПОДАТКОВОМУ КОДЕКСІ УКРАЇНИ ТА ПОЛОЖЕННЯХ (СТАНДАРТАХ) БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ШЛЯХИ ГАРМОНІЗАЦІЇ - Борисейко, Юлія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено порівняльний аналіз положень (стандартів) бухгалтерського обліку та Податкового кодексу України в частині визначення доходів для гармонізації підходів.