ФУНКЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК НАУКИ ТА ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Бондарчук, Віталій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто основні ознаки, методи та функції бухгалтерського обліку як науки та практичної діяльності.